02jun9:00 am1:30 pmEkološka živila v gastronomiji – znanje, okus in trajnostUdeležba je brezplačna, obvezna prijava na: https://1ka.arnes.si/a/9fe92ba2

Podrobnosti o dogodku

Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede UM vabi na strokovni dogodek, ki bo potekal 2.6.2025 na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede s prenosom v spletnem okolju MS TEAMS

Dogodek bo posvečen trajnostni uporabi ekoloških živil v gastronomiji ter izmenjavi dobrih praks med pridelovalci, gostinci in izobraževalnimi ustanovami. Program vključuje predavanja, praktično demonstracijo in pokušino ekoloških živil.

Usposabljanje poteka v okviru Načrta za okrevanje in odpornost (NOO).
Udeležba je brezplačna, obvezna prijava na:  https://1ka.arnes.si/a/9fe92ba2

Vljudno vabljeni!

Čas

Junij 2, 2025 9:00 am - 1:30 pm(GMT+02:00)