Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Študentje, ki bi želeli imeti  zagovor diplome še pred vpisi na drugo stopnjo študija, prosim, da nemudoma prinesete čim bolj po navodilih urejeno nalogo, najkasneje do 12.7.2017. Tudi člani komisije imajo po pravilniku določeno obdobje za pregled, morda je kdo že na dopustu in tudi jaz imam načrtovan redni letni dopust od 31.7.2017 dalje ter ne bom dosegljiva.

Večina je eksperimentalni del izvedla že v lanskem poletju/jeseni, v 3. letniku odposlušala še predmet o pisanju diplome in ste si lahko v času predavanj pri doc. dr. Mlakar tudi obdelali rezultate z ustreznimi statističnimi metodami.

Poleg korektne vsebine, statistike,.. bodite pozorni zlasti na rezultate (pravilna interpretacija na podlagi statistike – če je statistično različno, lahko trdite, da je nekaj več ali manj, sicer pa ne!) z razpravo (= primerjava vaših rezultatov z drugimi rezultati iz pregleda literature – to namreč v diplomi, ki je kot vzorec za pisanje na spletu fakultete, manjka) in navedbo virov po navodilih za pisanje ter tudi sicer celotno oblikovanje v skladu za navodili vključno z izvlečkom.

Nekoč smo imeli na katedri interni rok, da je potrebno do konca predavanj oz. junija oddati prvi draft naloge, če je kandidat/ka želel/a čez poletje oz. do vpisov na višjo stopnjo že diplomirati.

S pozdravi,

                                                                                                                       Pivola, 4.7.2017

red. prof. dr. Martina Bavec

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand