Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  

Red. prof. dr. Franc Bavec

Obvestilo študentom glede izpitnega roka 11.5.2020

Na izpitnem roku dne, 11.5.2020 bo pri razpisanih predmetih glede na navodila zgolj ustni izpit. Študente, ki zaenkrat ne želijo izpita opravljati ustno pozivam, da se prijavijo na redni rok v izpitnem obdobju.

Študente naprošam, da se prijavijo najkasneje do petka do 12. ure, da lahko predvidim vrstni red izpitov glede na število prijavljenih pri posameznih predmetih. Če bo prijavljeno večje število študentov, se lahko zgodi, da se bo izvedba izpita zavlekla preko celega dneva. Zato študente pri razpisanih predmetih tudi naprošam, da mi sporočijo termine (na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.), kdaj imajo na ta dan druge študijske obveznosti, zaradi uskladitve terminov pri posameznih predmetih. Verjetno bom izpitni rok za tuje študente prestavil na naslednji dan.

Izpitna vprašanja bodo izbrana naključno, študent pa mora imeti vključeno kamero z vidnim obsegom obraza in rok. Študentu bom ob odgovoru pojasnil tudi eventuelne pomanjkljivosti, ocene pa posredoval v predpisani obliki na oglasno desko v referat in na skupni e-mail študentom. Predvidena izpitna poglavja smo oblikovali z vsako skupino posebej ob koncu predavanj, pojasnjen pa je bil tudi okvirni protokol.

                                                                                                                    Prof. dr. Franc Bavec l.r.

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand