Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede

Faculty of Agriculture and Life Sciences

  
Študij na FKBV

Študij na FKBV

Študijski programi

Visokošolski in univerzitetni študijski programi prve, druge in tretje stopnje...

More...
Botanični vrt

Botanični vrt

Univerze v Mariboru

Botanični vrt omogoča strokovna izobraževanja, predavanja, paktične prikaze, delavnice, raziskave in nudi strokovna vodenja odraslih in šolskih skupin. 

More...
Meranovo

Meranovo

Vinogradništvo in vinarstvo

Univerzitetni center za vinogradništvo in vinarstvo Katedra za vinogradništvo in vinarstvo

More...

image002

Na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede (FKBV), Univerze v Mariboru bo v organizaciji Delovne skupine Slovenija – evropska regija gastronomije 2021 (DS SERG 2021) pri MKGP, v ponedeljek, 20.1.2020 od 8.30 do 15.00, potekala prva regijska konferenca »Slovensko kmetijstvo in gastronomija«. Ta konferenca je namenjene strokovnemu spoznavanju nosilcev živilske dejavnosti (kmetom, živilskim podjetjem, zadrugam) s HORECA (hoteli, restavracije, catering) sistemom, ter načini za sodelovanje na Štajerskem in v Pomurju z namenom predstavitve možnosti medsebojnega sodelovanja za vzajemni razvoj v okviru nacionalnega projekta SERG 2021. Več v vabilu in na spletu MKGP https://www.gov.si/novice/2019-12-20-januarja-prva-regijska-konferenca-slovensko-kmetijstvo-in-gastronomija/.

V avli fakultete bomo med konferenco organizirali možnost predstavitve ponudbe lokalno pridelanih pridelkov oz. živil iz lokalnih surovin iz SVS (prednostno ekoloških), ki jih kmetijski in živilsko predelovalni sektor (kmetije, vinarji, čebelarji, zadruge/kooperative in druge skupine pridelovalcev, podjetja,…) želite ponuditi sektorju HORECA na stojnicah, ki bodo na razpolago - z možnostjo degustacije in lahko tudi prodaje udeležencem konference – kot B2B dogodek oz. „mini borza“ med ponudniki in gostinskim sektorjem in predstavniki javnih ustanov. Zainteresirani za sodelovanje na borzi lahko izkažete svoj interes po meilu Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. do 15.1.2020, da vam bomo lahko organizirali primeren prostor in vam dali podrobnejše napotke za sodelovanje in izvedbo predstavitve na dogodku.

Zaradi lažje organizacije dogodka prosimo, da se prijavite preko spletnega obrazca do petka 17.1.2010 do 10. ure.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-M---5g_bGvk15wvRq2t5twUaPzrls79ZSg9Wn1PfxW-Hkg/viewform

Kotizacije ni!

Dodatne informacije: VabiloPROGRAM

NEPOSREDEN PRENOS: povezava

NOTE! This site uses cookies and similar technologies.

If you not change browser settings, you agree to it. Learn more

I understand